Офис

гр. Гоце Делчев бул. „Гоце Делчев „ №29 вх.б
Инж. Венелин Търтов
0898 46 92 93
e-mail: venielly@venielly.com

Магазин

гр. Гоце Делчев, Складова база „ Сердика“

Магазин Rollplast

гр. Гоце Делчев, ул. „ Генерал Ковачев“ №29
тел.: 0892 993 994

Форма за контакт

500x500